Vall d’Hebron habilitarà 170 nous llits d’UCI per a pacients amb COVID-19

Ja hi ha disponibles 62 nous llits d’UCI per a pacients amb COVID-19 que se sumen als 56 de l’actual UCI i a 10 llits de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

26/03/2020

Vall d’Hebron habilitarà un total de 170 nous llits per a cures intensives (UCI) per tal d’augmentar la seva capacitat assistencial i atendre més pacients crítics afectats per COVID-19.

Actualment, als 56 llits que ja operaven a l’actual Unitat de Cures Intensives (UCI), inaugurada el 2018, Vall d’Hebron ha sumat 24 nous llits més a l’antiga UCI, a la cinquena planta de l’Hospital General, que s’ha posat de nou en servei. També s’han convertit 14 nous llits a la Unitat de Reanimació, a la quarta planta de l’hospital, i 10 llits més a la Unitat de Recuperació Pre i Post Anestèsica (URPA) de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. A més, els 14 llits de la Unitat de Reanimació de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats estan destinats a pacients amb COVID-19. I 10 llits de l’UCI de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats ja estan dedicats a aquests pacients.

Es tracta d’un total de 72 llits addicionals que ja estan en funcionament per a pacients que pateixen COVID-19 i necessiten cures intensives. L’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats ha habilitat, a l’àrea de semicrítics, 7 nous llits per atendre pacients amb altres patologies, i també la UCI de Cremats, que atendrà altres patologies, a més del cremats.

Actualment, s’està treballant per habilitar 108 llits més d’UCI. La planta vuitena de l’Hospital General s’està condicionant perquè pugui encabir 10 nous llits per a pacients amb COVID-19 i la Unitat de Postoperatori de Cirurgia Cardíaca donarà cabuda a 8 nou llits. La zona de cremats semicrítics de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats permetrà sumar 10 nou llits d’UCI. I tota la cinquena planta de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats es reconvertirà en àrea per a l’atenció de pacients crítics amb COVID-19. Dins d’aquesta planta, es crearan 36 nous llits a l’Àrea de Simulació i 44 llits més a la resta de l’espai.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.