Hàbits bàsics d’higiene personal

La higiene personal és imprescindible per evitar microbis i bacteris. Si una persona es dutxa cada dia i es renta les mans sovint, es protegeix de moltes malalties.

És important tenir cura de les mans, la boca, els peus i els genitals. Aquestes són les parts del cos amb més contacte amb els bacteris i necessiten una atenció especial.

Ves amb compte a l’hora d’esternudar o tossir. Llença el mocador usat a la brossa i neteja els objectes que hagis tocat. Són petits gestos que milloren la qualitat de vida de tothom. Quan un té cura d’un mateix, també té cura dels altres.

Si tens animals de companyia, és important mantenir unes normes d’higiene bàsiques dels animals i dels espais de la casa on fan vida.

Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 18.01.2022, 12:04
Data de modificació: 22.06.2022, 16:09
Comparteix-lo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.