Ecocardiografia fetal

L’ecocardiografia fetal es fa quan el fetus encara és dins de l’úter, normalment durant el segon trimestre de l’embaràs, entre les 18 i les 24 setmanes de gestació.

En aquest estudi ecogràfic s’observa el cor del fetus i se n’analitza l’anatomia i la funció. És important per comprovar que el sistema cardiovascular del fetus funciona correctament i si no és el cas, fer el diagnòstic de la cardiopatia congènita al més aviat possible. D’aquesta manera, es pot planificar el tractament amb prou anel·lació i tenir-ho tot previst per al naixement de la criatura.

Ecocardiografia fetal a Vall d'Hebron
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 14.06.2022, 16:19
Comparteix-lo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.