Hepatitis crònica

Habitualment l’hepatitis crònica sol tenir un curs silent i produir una inflamació del fetge sense presentar símptomes importants.

Sigui quina sigui la causa de l’hepatitis, quan un pacient presenta una inflamació important, aquesta inflamació pot superar la capacitat de regeneració del fetge. Quan això succeeix, es poden crear cicatrius (que reben el nom de fibrosi). Quan un pacient presenta moltes cicatrius al fetge, rep el nom de cirrosis hepàtica. No totes les cirrosis hepàtiques estan produïdes per l’abús d’alcohol.

hepatitis crònica Vall d Hebron
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 02.12.2022, 14:42
Comparteix-lo

Contingut relacionat

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.