Càncer de testicle

El càncer de testicle és el tumor més freqüent en homes entre els 15 i els 35 anys.  Més del 90 % dels càncers de testicles es desenvolupen a les cèl·lules germinals, que són les encarregades de produir esperma. 

Els tumors testiculars secundaris són causats per cèl·lules canceroses que es propaguen als testicles des d’altres parts de l’organisme (metàstasi). Aquests càncers són molt menys comuns que les formes anteriors de càncer de testicle.

Si bé aquests tumors s’originen als testicles, també poden aparèixer ocasionalment a l’abdomen, al tòrax o a altres àrees del cos, com a tumor primari o com a afectació a distància d’un tumor primari al testicle.

Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 19.10.2022, 17:07
Comparteix-lo

Contingut relacionat

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.