Càncer de pròstata

El càncer de pròstata és el tumor que es diagnostica més sovint en els homes adults de països desenvolupats amb llarga esperança de vida. Es tracta d’un creixement atípic i descontrolat de les cèl·lules que formen la glàndula prostàtica. 

Si no es tracta, les cèl·lules canceroses de la pròstata poden acabar propagant-se i envair parts distants de l’organisme, especialment els nòduls limfàtics i els ossos i causar tumors secundaris mitjançant un procés conegut com a metàstasi.

Fruit de l’alta sensibilització de la població envers aquest tumor i de les facilitats per establir la seva sospita, mitjançant una anàlisi de sang i un tacte rectal, un 90 % dels casos són diagnosticats al nostre país en fase localitzada de la malaltia.

Càncer de próstata Vall d'Hebron
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 19.09.2022, 17:36
Comparteix-lo

Contingut relacionat

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.