Càncer de pàncrees

El càncer de pàncrees és una tipologia de càncer que comença en els teixits del pàncrees. Es poden presentar diversos tipus de tumors, siguin malignes o benignes. En aquest cas, és estrany que es detecti en les etapes més inicials, ja que no causa símptomes.

El càncer de pàncrees és el tercer càncer més mortal d’Europa, i aspira a convertir-se en el segon més mortal en uns anys. Per incrementar la supervivència cal un maneig multidisciplinari amb especialistes del més alt nivell de formació i experiència dedicada a aquesta mena de tumor. 

La tècnica quirúrgica radical i l’elecció del tractament de quimioteràpia sistèmica més adequat són fonamentals per incrementar la supervivència. 

En els casos més avançats, s’ha de personalitzar el tractament i avaluar la resposta tumoral després de quimioteràpia d’inducció, buscant sempre opcions de resecabilitat o altres alternatives de tractament sistèmic.

Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 19.09.2022, 17:35
Comparteix-lo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.