Unitat d’Hospitalització Pediàtrica i Pediatria Hospitalària

La Unitat de Hospitalització Pediàtrica i Pediatria Hospitalària és de recent creació, i ha suposat   una evolució considerable de l’atenció dels pacients pediàtrics ingressats a l’Hospital Maternoinfantil,  substituint l’antiga Unitat de Pediatria General, per adaptar-se a les necessitats assistencials actuals. 

Aquesta Unitat te un paper molt important en l'atenció global i integradora del pacient pediàtric malalt. Els pediatres d'aquesta Unitat són responsables de l'assistència d’una gran majoria de malalties pediàtriques agudes, mantenen una estreta relació amb la resta de subespecialitats mèdiques i quirúrgiques, i tenen la voluntat  d’erigir-se en referents per als pacients amb diagnòstic difícil o amb patologia complexa des de la seva activitat assistencial i docent d’hospitalisme pediàtric.

 

Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 18.01.2022, 11:06
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.