Hemodinàmica Diagnòstica i Intervencionista

La Unitat d’Hemodinàmica del Servei de Cardiologia diagnostica i tracta les malalties de les artèries coronàries, altres parts del cor com les vàlvules i els defectes congènits. La majoria d’aquests procediments es fan mitjançant la introducció d’un catèter per l’artèria radial del braç. En pocs casos, s’introdueix per les artèries de les cames.

Aquestes intervencions s’utilitzen per tractar tant els infarts aguts de miocardi com les obstruccions cròniques de les artèries coronàries. També permeten actuar dins el cor per canviar vàlvules cardíaques amb alguna disfunció o reparar defectes cardíacs. Aquests procediments es fan també a infants i a persones adultes amb malalties congènites. 

Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 26.01.2022, 10:33
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.