Hematologia i Hemoteràpia

El Servei d’Hematologia i hemoteràpia aplica l’especialitat d’hematologia i d’hemoteràpia. Aquesta, segons la definició de la Societat Espanyola d'Hematologia i Hemoteràpia, és una especialitat mèdica clínica perquè és una branca de la medicina interna, però té com a tret diferencial fonamental el seu important component de diagnòstic de laboratori.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Coagulopaties congènites i Malalties afins, Reconstrucció del pavelló auricular (adult) i Síndromes de la fallada medul·lar congènita (adult i pediàtric) a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. També, la Comissió Europea ha designat com a ERN en Anomalies craniofacials i trastorns de l'oïda, nas i gola i Càncer pediàtric - oncohematologia, malalties hematològiques el mateix hospital.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 22.12.2022, 10:52
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.