Cirurgia Plàstica i Cremats

Al Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats tenim cura de malalties de tota l’anatomia humana i estem especialitzats en tècniques de trasplantament de cara i extremitats, regeneració de teixits i microcirurgia reparadora, entre altres.

En innovació constant, el Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats va ser pioner al món en trasplantament total facial i en el tractament amb cèl·lules mare de les cicatrius de les cremades.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Cremats Crítics (adults i pediàtrics) a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 19.09.2023, 16:18
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.