Cirurgia Ortopèdica Pediàtrica

Els nens no són uns adults en miniatura, el seu cos està en creixement i desenvolupament fins a aconseguir la maduresa esquelètica. Els professionals mèdics que atenen les malalties i lesions dels ossos, articulacions i músculs dels nens han de tenir un coneixement de les seves característiques específiques. La Cirurgia Ortopèdica Pediàtrica és la subespecialitat que s’encarrega d'aquestes afeccions del nen.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Ortopèdia infantil, Tractament d'infeccions osteoarticulars resistents adult i pediàtric i Trasplantament cardíac infantil a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 21.12.2022, 12:55
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.