Cardiologia

El Servei de Cardiologia diagnostica i tracta les malalties del cor. Entre elles, hi ha la cardiopatia isquèmica com l’infart de miocardi o l’angina de pit. També la insuficiència cardíaca, les valvulopaties, les cardiopaties familiars i les arrítmies.

Les malalties cardiovasculars són la principal causa de mort prematura a la majoria de països desenvolupats.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Assistència integral de l’adult amb cardiopatia congènita; Assistència integral del nadó amb cardiopatia complexa; Cardiopaties familiars; Hipertensió pulmonar complexa pediàtrica i Trasplantament cardíac infantil a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 12.03.2024, 13:24
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.