Presentem la Memòria Anual del VHIR 2022

L’informe destaca els resultats científics i institucionals del centre durant l’any 2022.

14/07/2023

El Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) presenta, un any més, la memòria anual del centre, on es comparteixen els resultats científics i institucionals del 2022. Un format ple d’imatges, vídeos i gràfiques que acompanyen a les dades i les notícies més importants de l’any.

La Memòria Anual del 2022 compta amb les principals dades i gràfics de producció científica, assaigs clínics, recursos humans, innovació, afers econòmics i de les unitats que donen suport a la recerca. Pel que fa a les publicacions, destaca especialment l’increment notable en les dades de factor d’impacte, amb un total de 15.288 punts i una mitjana de 9,39. Ha estat també un any de rècords en l’àmbit dels projectes competitius, amb la concessió de 144 nous i un finançament de 28,51 milions d’euros.

L’informe inclou també apartats de narrativa amb alguns dels principals projectes internacionals concedits al VHIR, la importància del mecenatge per donar suport a la recerca, i les novetats pel que fa a l’estructura científica del VHIR basada en espais col·laboratius de recerca (eCORE).

Per altra banda, com és habitual, la memòria incorpora el resum d’activitat dels grups de recerca, en aquesta ocasió organitzats segons la seva filiació als diferents eCORE.

Finalment, també s’hi troben tres vídeos de les publicacions més destacades de 2022 d’acord amb les votacions dels nostres investigadors principals, i un resum de les notícies més importants publicades durant l’any, tant científiques com institucionals.

Consulta la Memòria Anual del VHIR en aquest enllaç. Aviat també podràs descarregar la versió imprimible amb un resum de les dades principals.
 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Activitats relacionades

Introducció a la hidrocefàlia i alteracions de la dinàmica de LCR

02.09.2024 - 09:00
Més informació

XIX Curs teòric-pràctic d'Ecocardiografia bàsica i avançada en medicina d'urgències, intensiva i anestèsia

16.09.2024 - 09:00
Cardiologia, Medicina Intensiva, Anestèsia i Reanimació, Neurologia
Més informació

Digestive Session 'Avoidant/restrictive food intake disorder - an important problem in GI?'

25.09.0024 - 12:59
Més informació

Conferència inaugural del Màster VHIR 'Leveraging AI and HPC for Innovations in Biomedical Research and Health Industry' a càrrec del Dr. Josep Maria Martorell

25.09.2024 - 10:30
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.