MiMARK Diagnostics tanca la seva primera ronda de finançament llavor amb 4,22 M€ per millorar el diagnòstic ginecològic

El producte es troba actualment en l’última etapa de prototipatge i avançarà a les etapes de verificació i validació clínica gràcies al finançament actual.

27/11/2023

MiMARK Diagnostics, S.L., una femtech spin-off del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha aconseguir recapta 4,22 milions d’euros en l’etapa de finançament llavor. La inversió impulsarà el desenvolupament de solucions innovadores en el diagnòstic ginecològic, i compta amb la participació de la Unió Europea a través de l’EIC Accelerator (Consell Europeu d’Innovació) i inversors privats, inclosos Clave Capital, Nara Capital, Namarel Ventures i WA4STEAM, que van invertir el maig d’aquest any, i CDTI Innvierte, Inveready i Canterbury Scientific, que es van unir el 3 de novembre. Aquest grup d’inversors enforteix les capacitats financeres de la companya i a més reforcen la visió de MiMARK Diagnostics, S.L.

Marina Rigau, CEO i co-fundadora de MiMARK Diagnostics, S.L., va expressar el seu agraïment pel suport rebut, declarant: "aquest finançament representa una fita significativa per a nosaltres i valida el nostre compromís amb la millora del diagnòstic ginecològic. Gràcies a aquest finançament, avançarem en la validació i camí cap al mercat del nostre primer producte; un test de diagnòstic in vitro per a la millora del diagnòstic del càncer d’endometri. Estem emocionades pel repte que això representa i l’impacte positiu que la nostra solució innovadora tindrà en la salut de les dones”.

El projecte compta amb una participació significativa de l’EIC Accelerator, amb una quantitat total de 2,5 milions d’euros, una iniciativa del Consell Europeu d’Innovació dedicada a donar suport a startups i pymes innovadores.

MiMARK Diagnostics, S.L. ha assolit fites notables en el desenvolupament del seu primer producte, un test diagnòstic in vitro per a la millora del diagnòstic del càncer d’endometri. El producte es troba actualment en l’última etapa de prototipatge i avançarà a les etapes de verificació i validació clínica gràcies al finançament actual.

Els fons incorporats en la companyia seran fonamentals per avançar en la missió de MiMARK Diagnostics, S.L. de transformar el diagnòstic ginecològic mitjançant l’ús de fluids ginecològics com a estratègia no invasiva. Els plans futurs inclouen:

  • Accelerar la verificació i validació clínica del seu primer producte: un test de diagnòstic in vitro per a la millora del diagnòstic del càncer d’endometri.
  • Enfortir les capacitats de la companyia per iniciar nous projectes de recerca i desenvolupament: per abordar altres necessitats clíniques no cobertes en la salut ginecològica, amb l’enfocament d’aprofitar els fluids ginecològics com a font de biomarcadors. Una segona indicació que es planteja l’empresa és la millora del diagnòstic de l’endometriosi.
  • Enfortir col·laboracions: amb institucions líders, professionals de la salut i socis de la indústria per avançar encara més en el camp del diagnòstic ginecològic.

MiMARK Diagnostics, S.L. es manté compromesa amb la millora de la salut de les dones a través de la innovació i l’excel·lència científica.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Activitats relacionades

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Biomarkers in MS: from CSF to blood'

27.02.2024 - 15:00
Més informació

Curs de formació bàsica d'instructors en simulació

28.02.2024 - 09:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks 'Trastorn per consum d'alcohol i malalties hepàtiques relacionades'

Activitat Online
29.02.2024 - 15:00
Més informació

IV Curs de Trasplantament Hepàtic Split: Aspectes Teoricopràctics

06.03.2024 - 09:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.