Més de 80 exresidents d’Obstetrícia i Ginecologia es retroben a Vall d’Hebron

Els especialistes d'Obstetrícia i Ginecologia que van escollir l'Hospital Universitari Vall d'Hebron per formar-se, i que actualment estan desenvolupant les seves carreres professionals en diferents centres de Catalunya i de l’Estat espanyol s’han retrobat en una jornada carregada d’emocions, coneixement i networking.

20/09/2018

Els professionals del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus han volgut compartir els darrers avenços clínics, en recerca i docència, així com els canvis de l’Hospital en els darrers anys amb els col·legues que s'hi han format, que ja són més de 200.

La transformació del Campus i què estem fent actualment en l’àmbit de l’assistència, la recerca i la docència en el camp de l’Obstetrícia i la Ginecologia han centrat una jornada en què tothom s’ha mostrat emocionat i content de retrobar-se amb aquells amb qui havien compartit guàrdies, congressos, moments complicats i, també, moltes alegries.

La cap del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia Reproductiva, Dra. Carreras, i el cap de Ginecologia, Dr. Antonio Gil, han destacat l’emotivitat d’un acte en què “tothom està igual” i han agraït l’esforç de molts professionals que han vingut de lluny i han fet un gran esforç organitzatiu per gaudir d'una petita estona amb els companys amb qui comparteixen especialitat i moments entranyables. “Volíem saber com esteu i què feu” han destacat la Dra. Carreras i el Dr. Gil en la seva benvinguda.

En la taula inaugural Rocío Cebrián, subdirectora assistencial, ha destacat la importància del nou model Vall d’Hebron centrat en els pacients i que compta amb la participació de tots els professionals de les quatre institucions que en formen part: VHIR, VHIO, CemCat i Hospital.

Durant l’acte, ginecòlegs i obstetres han conegut l’evolució de la seva especialitat en un hospital de tercer nivell en què la recerca traslacional juga un paper clau i que, com ha indicat el director de Docència, Tomàs Pumarola, aposta per un model de coneixement que va més enllà de l’especialització.

Els especialistes de Vall d’Hebron han compartit amb els excompanys i, també, companys actualment que no s'han volgut perdre l'acte, els darrers avenços en obstetrícia, pel que fa a medicina fetal, medicina materna i endocrinologia i reproducció, i ginecologia, en el camp de la recerca, el càncer de la dona i els darrers avenços en patologia benigna.

El punt final l’ha posat la cap del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia Reproductiva, quan ha explicat el nou Hospital de la Dona, separat de l’Hospital Infantil, com a projecte monogràfic dedicat a la salut de la dona en tots els seus vessants, a més del de la maternitat.

La festa ha acabat amb una emotiva trobada a la terrassa de l’Hospital en què els assistents han pogut gaudir d’unes vistes privilegiades  de la ciutat de Barcelona i del seu antic lloc de treball. Però el més important han estat les ganes de retrobar-se, saludar-se, compartir anècdotes, moments emocionants i saber què era de cada un d’ells professionalment i personalment.

Segur que repetiran.

 

Aquí trobaràs totes les fotos de la jornada!

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.