La Unitat de Reanimació de Vall d’Hebron és la primera de l’ICS en obtenir la certificació de sistemes de gestió de qualitat

L’atenció clínica-assistencial al pacient crític quirúrgic centrada en les seves necessitats i un servei accessible i humanitzat són els aspectes claus que han permès a la Unitat de Reanimació de l’Hospital obtenir la certificació ISO 9001.

11/06/2024

La Unitat de Reanimació (REA) de Vall d’Hebron està d’enhorabona perquè ha obtingut la certificació ISO 9001, norma reconeguda a escala internacional en sistemes de gestió de qualitat. A més, es tracta de la primera Unitat de Reanimació de l'Institut Català de la Salut en obtenir aquesta tipus de certificació. Aquest reconeixement és fruit de la professionalitat, esforç i implicació de l’equip en proporcionar una atenció clínica-assistencial al pacient crític quirúrgic focalitzada en la satisfacció de les seves necessitats i expectatives i un servei accessible i humanitzat, sempre amb l’objectiu d’aconseguir amb eficiència els nivells més elevats d’efectivitat i seguretat clínica.  

La importància d’oferir un servei de qualitat en la Unitat de Reanimació és essencial perquè pot marcar la diferència entre la vida i la mort, evitar futures complicacions o seqüeles en els pacients. Per això, aquesta certificació ens confirma que, a més de tenir els millors recursos tecnològics i un equip altament capacitat i actualitzat en les pràctiques més innovadores, oferir una atenció assistencial integral excel·lent centrada en el pacient és fonamental en la nostra pràctica diària”, explica la Dra. Susana Manrique, cap de Servei d'Anestesiologia i Reanimació. 

Amb aquesta certificació la Unitat de Reanimació de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron compleix els requisits i normatives vigents amb el compromís de millorar contínuament i així oferir al pacient una atenció basada en l’excel·lència. 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Activitats relacionades

Sessions Científiques del Servei de Cardiologia 2023 - 2024

28.06.2024 - 08:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.