La revista Newsweek destaca vuit especialitats de Vall d’Hebron entre les 100 millors del món

El Servei d’Endocrinologia de Vall d’Hebron s'ha situat com el 20è millor del món i el primer de l’Estat en la seva especialitat i el Servei d’Oncologia Mèdica com el 30è millor del món i el segon de l’Estat.

21/09/2022

La revista Newsweek ha destacat vuit especialitats de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron entre les 100 millors del món en la seva categoria. Aquests resultats es desprenen del rànquing The World's Best Specialized Hospitals 2023 (els millors hospitals especialitzats del món del 2023) que ha publicat la revista. Newsweek situa el Servei d’Endocrinologia de Vall d’Hebron com el 20è millor del món i el primer de l’Estat en la seva especialitat i el Servei d’Oncologia Mèdica com el 30è millor del món i el segon de l’Estat.

A més, la revista assenyala que el Servei d’Aparell Digestiu es troba en la posició 53 del món en la seva categoria; el Servei de Neurologia, el 62è millor del món; el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, el 64è millor del món; el Servei de Cirurgia Cardíaca, en 68a posició mundial; el Servei de Cardiologia, el 75è millor del món (l’especialitat que més millora, 13 posicions, respecte l’anterior edició) i el Servei d’Urologia, en 97a posició mundial, especialitat que s’incorpora per primer cop al rànquing.

The World's Best Specialized Hospitals 2023 és un llistat basat en una enquesta global a més de 40.000 professionals del sector sanitari de 28 països.

The World's Best Specialized Hospitals 2023 és un llistat basat en una enquesta global a més de 40.000 professionals

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.