El Dr. Josep Tabernero rep el Premi Argonauta a la Trajectòria en Investigació Clínica de la Fundació Pharma Mar

Els Premis Argonauta Fundació PharmaMar reconeixen persones o projectes que han contribuït significativament durant els darrers anys a l'avenç de la medicina, la ciència i la salut a la nostra societat.

24/11/2023

El 23 de novembre la Fundació PharmaMar ha celebrat la I edició dels Premis Argonauta Fundació PharmaMar, reconeixent persones o projectes que han contribuït significativament durant els darrers anys a l'avenç de la medicina, la ciència i la salut a la nostra societat.

Durant la nit es va posar de manifest el poder de la ciència i la necessitat de contribuir a la seva difusió i impuls des de diferents àrees, per avançar en la millora de la qualitat de vida de les persones. A més, va reunir les personalitats més rellevants dels darrers anys a nivell científic i mèdic, tant nacional com internacional.

Tal com va destacar José María Fernández Sousa-Faro, president de la Fundació PharmaMar i PharmaMar: “Estem molt orgullosos de poder reunir a tan distingides personalitats, la tasca de les quals ha contribuït significativament a la salut de les persones, a la primera edició dels nostres premis. Des de la Fundació PharmaMar, amb aquests premis, volem impulsar-los a continuar treballant per aconseguir avenços notables en la investigació científica i en la cura de la salut”.

Josep Tabernero, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i Director de la Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), va rebre el Premi a la trajectòria en investigació clínica per la seva distingida trajectòria i reconegut lideratge en el desenvolupament de teràpies moleculars contra el càncer, així com la seva contribució significativa a la medicina translacional, reflectida en la seva extensa obra científica i el seu impacte global a la comunitat oncològica.

El Dr. Tabernero ha agraït aquest guardó que ha fet extensiu a l'equip de professionals de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i de la Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), “que treballen amb el convenciment que queda molt de camí per recórrer i que cada dia compta, perquè, encara que la supervivència ha augmentat notablement en les darreres dècades fins a situar-se en un 70%, encara hi ha molts pacients per als que no tenim una opció terapèutica eficaç i hem de continuar perseverant”.

També ha destacat la necessitat de “continuar treballant, més que mai, junts, en la lluita contra el càncer. Necessitem entendre'l i estudiar-lo per aconseguir cronificar-lo i que totes les persones que s'hagin d'enfrontar a aquesta malaltia puguin fer-ho amb les mateixes oportunitats d'accés a fàrmacs i tractaments”.

El Dr. Josep Tabernero va ser distingit per la seva distingida trajectòria i reconegut lideratge en el desenvolupament de teràpies moleculars contra el càncer.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Activitats relacionades

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Biomarkers in MS: from CSF to blood'

27.02.2024 - 15:00
Més informació

Curs de formació bàsica d'instructors en simulació

28.02.2024 - 09:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks 'Trastorn per consum d'alcohol i malalties hepàtiques relacionades'

Activitat Online
29.02.2024 - 15:00
Més informació

IV Curs de Trasplantament Hepàtic Split: Aspectes Teoricopràctics

06.03.2024 - 09:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.