Ajuda’ns a fer de Sant Jordi un dia més especial per als nostres pacients comprant una rosa feta de tot cor: #CadaPacientUnaRosa

La iniciativa #CadaPacientUnaRosa permet la participació de la ciutadania, ja que es poden comprar roses fetes de tot cor, que farem arribar el dia 23 d’abril a totes i cada una de les persones hospitalitzades a Vall d’Hebron.

01/04/2022

Un any més, la Diada de Sant Jordi a Vall d’Hebron serà una festa plena de roses, llibres, amor i bons desitjos. Volem que totes les persones hospitalitzades a Vall d’Hebron puguin celebrar aquesta diada. Per aquest motiu hem encarregat roses fetes a mà per poder aconseguir per a #CadaPacientUnaRosa.

Aquesta iniciativa permet la participació de la ciutadania, ja que es poden comprar roses fetes de tot cor, que farem arribar el dia 23 d’abril a totes i cada una de les persones hospitalitzades a Vall d’Hebron.

Amb aquest gest, estarem aconseguint un doble objectiu solidari. Per una banda, farem que l’estada dels i de les pacients sigui més acollidora i que Vall d’Hebron sigui un hospital més amable en tots els sentits. D’altra banda, aquestes roses han estat elaborades a mà, una per una al taller Dona Kolors per part de membres de l’entitat El Lloc de la Dona, creada per ajudar dones que viuen en situació d’exclusió social.

Ajuda’ns a fer de Sant Jordi un dia més especial comprant una rosa solidària a la web creada per a l’ocasió, que donarem a una persona hospitalitzada. Amb aquest petit gest ens estaràs ajudant a ser un hospital més amable, a millorar el benestar emocional dels i les pacients i a impulsar projectes de recerca.

Per un Sant Jordi cada dia!

Les roses han estat elaborades a mà per part de membres de l’entitat El Lloc de la Dona, creada per ajudar dones que viuen en situació d’exclusió social.

Comparteix-lo:
Professionals

Activitats relacionades

Defensa de tesi "Neuropathological and molecular alterations in a novel neuromelanin-producing transgenic mouse model: relevance to Parkinson's disease and brain aging"

10.02.2023 - 11:00
Més informació

Webinar d'Infermeria "VESICLEAN: un nou concepte de cures als rentats vesicals continus a través del disseny i desenvolupament d’una innovació tecnològica"

Activitat Online
13.02.2023 - 15:00
Més informació

7a edició del curs d'Infermeria i Donació com a part del procés de donació de final de vida

Virtual
13.02.2023 - 09:00
Dirigit a professionals d'infermeria dedicats a la cura del pacient crític.
Més informació

Seminari Recerca "p38 signalling in inflammation and colon cancer"

15.02.2023 - 12:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.