8.448 professionals de Vall d'Hebron ja han rebut les dues dosis de les vacunes COVID-19

Les últimes dues setmanes tan sols s'han registrat 4 positius entre tots els professionals del Campus.

15/03/2021

La vacunació de professionals de Vall d'Hebron està sent un èxit. A dia d'avui, ja s'han vacunat 10.366 professionals de la primera dosi i 8.448 ja han rebut les dues. En aquest recompte s'hi troben els professionals de l'Hospital, del VHIR, del VHIO i del Cemcat, així com les empreses externes que ofereixen els serveis al Campus (cuina, seguretat, neteja, etc.). D'aquesta manera, els i les professionals externs es troben immunitzats i completem l'estratègia de convertir Vall d’Hebron en una bombolla de convivencia segura.

Les dades de positivitats reflecteixen l'eficàcia del programa de vacunació: les últimes dues setmanes tan sols s'han registrat 4 positius entre tots els professionals del Campus.

Agraïm la feina del personal que ha participat en el programa de vacunació, així com la gran predisposició a vacunar-se de la pràctica totalitat de professionals de Vall d'Hebron.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.