1r Vall d’Hebron Ventures Summit

El VHIR organitza la primera trobada entre emprenedors i l’ecosistema inversor.

07/05/2024

El passat 6 de maig es va dur a terme el primer Vall d’Hebron Ventures Summit. Es tracta d’una trobada que organitza el VHIR per reunir a les seves spin-off (empreses derivades) i els seus corresponents inversors amb l’objectiu de crear una comunitat entre ells. Malgrat que molts ja es coneixen entre ells perquè han coincidit en altres actes, el VHIR pretén ser el nexe d’unió que enforteixi els vincles i proporcioni visibilitat a tots els actius. 

En aquesta jornada, es van presentar breument les quinze de les nostres spin-off: Imidomics (Sara Marsal, CMO), Bsure Medical (Menno Marien), Mimark Diagnostics (Marina Rigau), Endolipid Therapeutics & Endolipid Derma (David Martínez-Selva, CSO), Tensor Medical (Sergi Valverde), Frontwave (Cristina Duran),  Nora Health (Ariadna Oroval), Abcdx (Jean-Charles Sanchez), Manina Medtech (Mónica Rodríguez, vídeo), D-Sight (Carla Maté), heecap (Laura Lizama), Ysotope theranostics (Carlos Langeberg), Artis Development (Raul Guerra), Trackyourmed (Oriol Bestard). Així, tots els assistents es van poder fer una idea de tot el que estan fent els emprenedors i la fase en què es troben. 

A la taula rodona ‘Les 3 perspectives d’una ronda d’inversió’ es van exposar les tres visions d’aquesta fase que sovint genera conflicte entre inversors i emprenedors. Hi van participar la Marina Rigau, Ceo i cofundadora de MiMARK, la Laura Rodríguez, inversora de Invivo Partners, i l’Antoni Rosselló, advocat de RCD. I és que precisament els advocats juguen un paper molt important com a mediadors i acompanyant durant totes les etapes de les rondes d’inversió. 

A més, es van convidar a altres inversors per a que poguessin conèixer noves oportunitats en aquesta nova comunitat. També es va obrir la jornada a tots els investigadors del Campus Vall d’Hebron per promoure l’emprenedoria. 

Aquesta trobada neix per convertir-se en un esdeveniment anual de referència del sector que permeti facilitar el reclutament d’inversors tant nacionals com internacionals de i per a les nostres companyies. Segons Rafael Navajo, director d'Innovació i Desenvolupament de negoci del VHIR, "és una oportunitat única per crear una xarxa de connexions entre els diferents entorns, que ens ajuda a mantenir-nos com a centre de referència en la gestió de la innovació. Així mateix, ens permet continuar generant impacte positiu en la societat de pacients"

Una trobada per reunir a les seves spin-off i els seus corresponents inversors amb l’objectiu de crear una comunitat entre ells.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Activitats relacionades

Jornada sobre l’ús de la IA en Recerca Biomèdica

18.06.2024 - 14:00
Més informació

II Jornada unitat de malalties autoimmunes sistèmiques del servei de medicina interna

20.06.2024 - 08:00
Unitat de Malalties Autoimmunes Sistèmiques
Més informació

Jornada 'Comunitat LGTBQIA+ al VHIR – Igualtat, diversitat i inclusió en les institucions de recerca en salut'

20.06.2024 - 12:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Budget-friendly biopsy. Saving healthcare (money) with computational pathology (?)'

20.06.2024 - 15:30
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.