Vall d'Hebron Talks 'Trastorn per consum de substàncies i TDAH'

 Vall d'Hebron Talks
  Activitat Online —
28/09/2023
28/09/2023 -- De 15:00h a 16:00h
Organitza :
Servei de Salut Mental de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH) 
Modalitat: Online
Comparteix-lo:

Ponent: Dr. Raul Felipe Palma-Álvarez, psiquiatra del Servei de Salut Mental de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH) 

CV: Metge psiquiatre adjunt del servei de Salut Mental de l'Hospital Vall d'Hebron, membre del grup de psiquiatria, salut mental i addiccions del VHIR, professor associat de la UAB. Doctor en Psiquiatria per la UAB. La seva activitat assistencial i científica és desenvolupada al Centre de Patologia dual i Addiccions de l'Hospital Vall d'Hebron. Autor de múltiples articles a revistes científiques indexades.

El trastorn per dèficit datenció i hiperactivitat (TDAH) presenta una alta prevalença de comorbiditats amb altres trastorns mentals. El trastorn per consum de substàncies és una de les més prevalents a TDAH. La confluència d'aquests dos trastorns implica un repte clínic atesa la gravetat clínica més gran i les dificultats en el tractament (patologia dual). Per això, cal un abordatge integral i específic de les dues patologies centrat en la persona.

Moderador: Dr. Andrea Santoro, psiquiatra del Servei de Salut Mental de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH) 

Per assistir: https://gencat.zoom.us/j/99251957905

Activitats relacionades

Defensa de Tesi 'L'ecografia, una nova eina per a l'estudi de l'obesitat sarcopènica'

12.12.2023 - 12:00
Més informació

Defensa de Tesi 'Alteracions psicopatològiques i psiquiàtriques en infanto adolescents amb antecedents de cardiopaties congènites versus controls sans'

12.12.2023 - 12:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks 'Qualitat de vida en el pacient amb traqueostomia'

13.12.2023 - 15:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Development of Advanced Drug Delivery Systems for the Systemic and Local Treatment of Challenging Diseases'

13.12.2023 - 12:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.