Informació pràctica

A l’hospital trobaràs altres serveis, com ara l’Hospimòbil, el quiosc o les màquines de venda d’estris d’higiene personal. T’expliquem com funcionen i on trobar-los.

Hospimòbil

L'Hospimòbil et porta

L’Hospimòbil és un transport intern del recinte del campus Vall d’Hebron, d’ús exclusiu per a persones amb discapacitat. Per tal d’optimitzar l’ús del vehicle, et demanem que respectis la normativa d’utilització. Els horaris són: de dilluns a dijous de 8.30 h a 14.00 h i de 15.00 h a 17.30 h. Divendres: de 8.30 h a 15.30 h. Durant el mes d’agost només funciona de matí, de 8.30 h a 15.30 h.

Descarrega't el recorregut (PDF)
Màquina higiène personal

Venda d'estris d'higiene personal

  • Màquines dispensadores de raspalls de dents i esprai bucal: a les sales d’espera de les urgències dels tres hospitals disposem de màquines dispensadores de raspalls de dents i esprai bucal.
  • Màquines dispensadores de productes de salut: a les sales d'espera d'urgències hi trobaràs: bata o barnús, calcetes, calçotets, sabatilles, gel corporal, maquineta i escuma d’afaitar, compreses o crema hidratant. A l'Hospital Maternoinfantil (planta baixa): compreses, bolquers, xumets, pintes, biberons, sabó, desodorant, crema, mugroneres o sabatilles.
Cafeteria general

Cafeteria per al públic

  • L'horari de la cafeteria és de dilluns a diumenge de 07:30 a 23:00 h
  • Servim esmorzars, dinars, berenars i sopars
  • Menú diari a 8,95 €, tots els dies de la setmana de 12:45 a 15:30 h
  • Disposem d'una àmplia oferta de plats variats: amanides, pasta, peix, carn, amb l'opció de servei per emportar. També tenim menús i entrepans per a celíacs, i una àmplia varietat de productes sense gluten. Trobaràs informació actualitzada dels al·lèrgens a tots els productes emprats.

Serveis funeraris

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.