Hospitalització de l'ingrés a l'alta

Posem al teu servei el talent del nostre equip mèdic i la tecnologia més avançada. T’expliquem els passos a seguir, des de l’ingrés fins al dia de l’alta.

INGRÉS

El moment de l'ingrés

El dia que ingresses a l’Hospital has d’arribar a Admissions a l’hora que t’han citat amb el DNI i la targeta sanitària. Recorda que has de portar els teus estris d’higiene, roba per dormir i sabatilles.

Cal que tinguis cura dels teus objectes personals, com ara: ulleres, lents de contacte, audiòfons o pròtesis dentals.

Explica’ns la teva situació perquè et puguem atendre més bé. És important que si prens qualsevol pastilla, la portis, i que també ens facis saber si tens cap tipus d’al·lèrgia.

ESTADA

Una estada confortable

Tot l’equip està al teu servei perquè tinguis la millor estada possible. Quan ingressis, els professionals que t’atenguin t’explicaran el funcionament de l’hospital i t’indicaran quina és la teva habitació.

El metge o metgessa serà l’encarregat d’informar-te sobre el teu estat de salut. Durant la teva estada és important que segueixis les seves indicacions. Consumeix els aliments que et donin a l’hospital, pensa que la dieta és personalitzada i està pensada per a la teva recuperació.

Al costat del llit trobaràs un timbre que et servirà per avisar el personal que t’atén, si ho necessites.

D’altra banda, convé que estiguis sempre localitzable. Si has de sortir de la unitat d’hospitalització, informa’n al personal d’infermeria.

ALTA

El dia de l'alta

El metge és la persona encarregada de donar-te l’alta mèdica. El dia que te’n vagis, et donarem un informe resumit de la teva evolució i del tractament que t’han donat a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (i que has de seguir, si és el cas).

Tot i que no és recomanable, si vols marxar abans de tenir l’autorització mèdica pots obtenir l’alta voluntària. Si prens aquesta decisió serà sota la teva responsabilitat, i cal tenir en compte que aquesta opció no està prevista en els casos que suposin un perill per a la seguretat o salut pública.

Polsera

Polsera

Quan arribis a l’hospital, et posarem una polsera amb les teves dades personals, així et podrem identificar en qualsevol moment. Comprova que les dades són correctes (nom, cognoms i data de naixement) i si hi ha cap error, fes-nos-ho saber. Porta sempre la polsera mentre estiguis hospitalitzat/da. És per la teva seguretat. Si es trenca, la perds o les dades escrites no es poden llegir, digues-nos-ho i te la canviem per una de nova. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Infermeres

Consentiment informat

Qualsevol intervenció en l’àmbit de la salut demana que el pacient hagi donat el seu consentiment específic i lliure, i hagi estat informat prèviament sobre el procediment. Aquest procés d’informació ha de quedar reflectit a la història clínica de cada pacient, però de vegades cal emplenar un document que s’anomena “consentiment informat”. És un document que alerta sobre els riscos de la intervenció o del procediment diagnòstic, els riscos personalitzats i els possibles efectes secundaris.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.