Tot el que necessites saber per venir a l'hospital

Et donem la benvinguda a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron: t'orientem des del primer contacte amb el centre perquè trobis tots els serveis i treguis el màxim partit possible a les nostres instal·lacions. Sigui quin sigui el motiu de la teva visita, t'expliquem com moure't dins de l'hospital.

CONSULTES EXTERNES

Visita't a Vall d'Hebron

T'expliquem com demanar hora perquè et visiti el metge o per fer-te proves. T'informem sobre l'activitat de tipus ambulatori: ja siguin visites, proves o tractaments als hospitals de dia.

Més informació
HOSPITALITZACIÓ

De l'ingrés a l'alta

Et donem tots els detalls sobre els passos que has de seguir, des de l’ingrés fins al moment de l’alta. Perquè tinguis una estada confortable i puguis recuperar-te al més aviat possible.

Saber més
Mare nadó

Ser mare a Vall d'Hebron

T’acompanyem i assistim abans, durant i després del part. Som l’únic centre a tot Catalunya on mare i nadó no s’han de separar sota cap circumstància.

El naixement d'un fill
Infant hospitalitzat

Perquè no perdin el seu ritme de vida

Treballem perquè els nens hospitalitzats no trenquin el seu ritme de vida. A l’Aula Hospitalària poden seguir el temari de l’escola i a la ludoteca, la Ciberaula i l’Espai Barça, comparteixen el temps d’oci amb els altres nens.

Els nens a l'Hospital
Cotxe ICS

Hospitalització a domicili

La Unitat d’Hospitalització a Domicili de Vall d'Hebron ofereix atenció especialitzada hospitalària a casa d’alta intensitat a pacients de l’entorn de l’Hospital.

Coneix el servei

CANAL PER PACIENTS

El Meu Vall d'Hebron

És el portal del pacient de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Ofereix informació d’interès sobre el centre i disposa d’una àrea privada que permet als pacients gestionar la informació quirúrgica. Hi trobaràs les notícies més recents, els pròxims esdeveniments i un espai on expressar la teva opinió i fer-nos arribar suggeriments.

Accedeix

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.