Més de 200 professionals de tot l'Estat participaran en la 13a edició del curs 'La donació d'òrgans com a part final del procés de vida'

El curs té una durada de tres mesos i està finançat per l’Organització Nacional de Trasplantament (ONT).

30/09/2024

Més de 200 professionals de tot l’Estat implicats en l’atenció al pacient crític i relacionats amb el món de la donació i el trasplantament, de forma directa o indirecta, participaran en el curs online ‘La donació d’òrgans com a part final del procés de vida’, coordinat pel Dr. Albert Sandiumenge, coordinador de Programes de Donació i Trasplantaments de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap del grup de recerca en Donació i Trasplantament d'Òrgans, Teixits i Cèl·lules del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El curs, d’una durada de tres mesos, és finançat per l’Organització Nacional de Trasplantament (ONT), compta amb la col·laboració de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) i l’aval científic de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries (SEMICYUC).

“Aquest curs online, que ha format més de 2.100 professionals des que va posar-se en marxa el 2013, pretén aportar coneixement, pràctic i teòric, i també és una oportunitat per establir un fòrum de debat entre experts i intercanviar experiències basades en la pràctica clínica”, exposa el Dr. Albert Sandiumenge. Estructurat en un total de tres mòduls, un per mes, la formació ofereix una visió panoràmica de tot el procés de donació: cures al final de la vida, el procés de donació en mort encefàlica i el procés de donació en assistòlia. La formació se suma al curs presencial sobre el procés de donació d’òrgans i teixits que Vall d’Hebron celebrada cada any, un dels més veterans de tot l’Estat ja que el proper any sumarà un total de 24 edicions.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.