La Dra. María José Abadías, nova directora assistencial de Vall d’Hebron

La Dra. María José Abadías és la nova directora assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

16/04/2024

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron compta amb una nova directora assistencial, la Dra. María José Abadías.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Saragossa, la Dra. María José Abadías ha estat subdirectora assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron des de setembre del 2019 fins ara. A més ha estat cap del Servei d’Urgències, directora del Procés d’Hospitalització i directora de Gestió de Pacients de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. És especialista en Medicina Familiar i Comunitària i té màsters en Urgències i Emergències i en Gestió d’Institucions Sanitàries i un postgrau en Gestió Clínica.

La Dra. María José Abadías agafa el relleu del Dr. Antonio Roman, que recentment s’ha jubilat després de cinc anys com a director assistencial, i al qual agraïm tota la seva feina pels 44 anys que ha treballat a Vall d’Hebron com a especialista en pneumologia, expert en hipertensió pulmonar i líder nacional del trasplantament pulmonar.

La Dra. Esther Rodríguez, doctorada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en pneumologia, serà la nova subdirectora assistencial de Vall d’Hebron, en substitució de la Dra. María José Abadías.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.