Sra. Laura E. Garcia Latorre

Institucions de què forma part

Hospital General

CIBBIM

Soc TSS (Tècnic Sanitari Superior) de Laboratori. Vaig iniciar la meva carrera professional a l'ICS l'any 1987 treballant al Laboratori del Bon Pastor i el 1992 em vaig incorporar a l'Hospital Vall d'Hebron. El laboratori de Bioquímica va ser el primer servei on vaig estar i als poc temps vaig passar CIBBIM. En tots aquests anys he vist i he viscut la transformació del campus. Actualment, continuo al CIBBIM-Nanomedicina concretament al grup DDT que té un laboratori ubicat a l’edifici del VHIR Collserola i un altre a l'edifici del VHIR Mediterrània.

Curriculum

Durant tots aquests anys he treballat amb diferents mostres biològiques i he realitzat diferents tècniques d'assaig
- Bioquímica: Detecció de paràmetres generals de bioquímica clínica (bioquímica de rutina).
Quantificació d’electròlits, lípids específics, hormones, proteïnogrames i tècniques immunològiques en sang. Tècniques per espectrometria de masses: estudis metabòlics en orina (balanç nitrogenat), detecció d'Helicobacter pylori en alè. Preparació nutricions parenterals i control de les mateixes en animals d’experimentació Quantificació d’aminoàcids per HPLC en teixits. Fluoroimmunoassaig. Nefelometria.

- Biologia molecular. Creixement de bactèries. Clonatge i seqüenciació de gens. Extracció, quantificació i anàlisis d’ADN, ARN i proteïnes. qRT-PCR. Western blot. Processament de mostres de teixits i posterior extracció de lípids. Activitats enzimàtiques. Electroforesi amb isòtops radioactius.

- Biologia cel·lular. Cultiu de línies cel·lulars tumorals. Cultius primaris de biòpsies de pell i de Líquid Amniòtic. Assajos de viabilitat cel·lular i proliferació, anàlisis del cicle cel·lular i apoptosi. Citometria de flux.

- Anatomia patològica. Immunohistoquímica.

- ISO9001: Sistemes de Gestió en Qualitat.
Laura E. Garcia Latorre

Institucions

Hospital General

CIBBIM

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Bioquímica Clínica, Vehiculització de Fàrmacs i Teràpia

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.