Vall d’Hebron adquireix el Segell de Qualitat en Informació al Pacient amb Hepatocarcinoma

Aquest segell acredita la qualitat de la informació que els serveis d’hepatologia dels diferents hospitals de l’Estat donen al pacient que pateix una determinada malaltia.

04/11/2020

El Servei d’Hepatologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha rebut el primer Segell de Qualitat en Informació al Pacient amb Hepatocarcinoma. Es tracta d’un reconeixement que atorga l’Associació Espanyola per a l’Estudi del Fetge (AEEH) i Fundamed, amb el suport de Bayer i de l’Aliança General de Pacients. Aquest segell acredita la qualitat de la informació que els serveis d’hepatologia dels diferents hospitals de l’Estat donen al pacient que pateix una determinada malaltia.

En el cas de l’hepatocarcinoma, és la primera vegada que l’AEEH atorga aquest segell, i el Servei d’Hepatologia de Vall d’Hebron ha col·laborat activament amb l’associació per elaborar un qüestionari d’autoavaluació que ajudarà els altres centres a valorar la qualitat d’informació al pacient que ofereixen. Com explica la Dra. Beatriz Mínguez, especialista en hepatocarcinoma del Servei d'Hepatologia i encarregada de desenvolupar el segell a Vall d'Hebron, "la estandardització del procés d'informació al pacient ajudarà els centres a obtenir un diagnòstic de la situació i a treballar les àrees de millora".

A banda del diagnòstic, tractament i seguiment del pacient, una bona atenció inclou la transmissió detallada i comprensible de tota la informació relacionada amb la malaltia i les possibles opcions terapèutiques. D’aquesta necessitat sorgeixen els reconeixements que atorguen aquests segells.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.