Vall d’Hebron farà cribratges massius entre els seus professionals

Tot i l’empitjorament de la situació epidemiològica a la comunitat i a l’Hospital, Vall d'Hebron continua amb l’activitat assistencial ordinària.

15/10/2020

Us informem que, un cop acabat el cribratge de les zones afectades pels brots, gràcies a l’esforç de tothom i a les mesures preses, l’efecte dels brots està controlat, amb una afectació mínima de professionals i pacients després de cohortitzar les persones dels espais on han sorgit els casos.

Per tal d’evitar el risc de sorgiment de nous brots, aquest cap de setmana començarà un cribratge massiu a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Aquesta mesura s’estendrà en els propers dies i es portarà a terme a totes les àrees de Vall d’Hebron. El cribratge es farà amb equips mòbils que aniran recorrent els diversos espais i unitats de l’Hospital.

Tot i l’empitjorament de la situació epidemiològica a la comunitat i a l’Hospital, continuem amb l’activitat ordinària, compatibilitzant-la amb l’augment de pacients COVID-19 dels darrers dies.

A més de les mesures restrictives respecte a l’entrada d’acompanyants i externs, així com les sessions científiques, que queden reduïdes a 6 persones màxim i la limitació d’accés als bars i restaurants, es recorda a tots els professionals que respectin totes les mesures de seguretat de manera individual, tant a l’Hospital com a la seva vida personal.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.