El Reial Club de Polo de Barcelona i la seva Fundació contribueixen amb 20.000 € a la recerca de Vall d’Hebron contra la COVID-19

El Club també ha activat una campanya de crowfunding entre els seus socis amb la iniciativa Ajudem els herois i heroïnes de Vall d'Hebron.

29/04/2020

El Reial Club de Polo de Barcelona i la seva Fundació han donat suport a la recerca del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) per combatre la COVID-19 amb una aportació de 20.000 €. A més, el  Club ha activat una campanya de crowdfunding amb la promoció d’un emotiu vídeo entre els  seus socis i a través de les seves xarxes socials, a favor la iniciativa Ajudem els herois i heroïnes de Vall d’Hebron per seguir recaptant fons pels projectes de recerca en coronavirus.  Diversos socis del Reial Club de Polo ja han contribuït a títol personal, mitjançant donacions privades.

Aquesta donació s’encabeix dins la col·laboració que ja manté el Reial Club de Polo de Barcelona, que compta amb un total de 10.500 socis, a través de la seva Fundació amb Vall d’Hebron. Destaca el projecte solidari Cabalgando la vida, un estudi que avalua si la teràpia assistida amb cavalls pot alleujar les seqüeles dels nens i nenes que han estat sotmesos a un tractament oncològic.

L’estudi compta amb el suport de l’Associació Espanyola contra el Càncer, la Fundació Federica Cerdá i les escoles universitàries Gimbernat. D’un any de durada, està previst que els seus resultats es donin a conèixer a finals de 2020.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.