We are Vall d'Hebron

Ramon Sanmartín Sentañes's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Ramon
Sanmartín Sentañes

Dr.
Ramon
Sanmartín
Sentañes

Sóc especialista en Medicina Interna. Actualment em dedico al camp de la Síndrome de la Fatiga Crònica amb l'objectiu d'investigar-ne les causes i poder oferir una millora en la qualitat de vida d'aquests pacients.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Rheumatology
Location
Curriculum

Currículum

Sóc especialista en Medicina Interna. Em vaig llicenciar el 2006 en Medicina a la Universitat de Barcelona. Posteriorment vaig realitzar l'especialitat de Medicina Interna a l'Hospital Germans Trias i Pujol des del 2007 al 2012. 

El 2014 vaig defensar la meva tesi doctoral a la Universitat Autònoma de Barcelona amb el títol "Efecte de la fibrosi hepàtica com a predictor de l'evolució clínica dels pacients infectats pel virus de la immunodeficiència humana i coinfectats pel virus de l'hepatitis C". 

He assistit a diversos congressos nacionals i internacionals durant la meva vida professional. Prèviament a la meva recent incorporació a l'Hospital de la Vall d'Hebron he desenvolupat la meva tasca assistencial a l'Hospital Municipal de Badalona on m'he dedicat a la malaltia tromboembòlica i posteriorment a la síndrome de Fatiga Crònica. 

Actualment sóc membre de la SEFIFAC (Sociedad Española de Fibromialgia y Síndrome de Fatiga Crónica) i de la SCBMI (Societat Catalanobalear de Medicina Interna).

 
Related professionals
Dr. Rafael
Touriño García
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dra. Maria
Pascual Pastor
Dra. Helena
Borrell Paños
Dra. Mayte
Serrat Lopez
Sra. Marta
Muste Diaz
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Dra. Andrea
Pluma Sanjurjo
Sr. Salvador
Campos Badia
Dr. Gustavo
Añez Sturchio
Researcher
Immunomediated Diseases and Innovative Therapies, Systemic Diseases
Dra. Mª Alba
Erra Duran
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Dra. Maria
López Lasanta