Sra. Mònica Pérez i Casanovas

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Communications Management, Corporate Strategy and Citizens Advice

Project Manager

Apassionada per la publicitat i el marketing i molt sensibilitzada en ajudar a les persones vulnerables. Per aquests dos motius vaig decidir enfocar la meva carrera laboral en la captació de fons dirigida al sector de les organitzacions sense ànim de lucre. El meu objectiu principal és impulsar campanyes, explicant la realitat que viuen les persones que més pateixen al nostre voltant, per aconseguir fons econòmics i així poder millorar la seva qualitat de vida. Actualment, estic especialitzada en el món digital però m’agrada pensar en totes les opcions de difusió per així poder fer arribar més lluny el missatge que volem transmetre.

Curriculum

Durant la meva carrera professional he estat en vàries ONGs de diferents sectors i amb diferents missions. El meu inici va ser a al departament de marketing i de captació de fons de la Fundació Vicente Ferrer, enfocada en millorar la qualitat de vida de les castes baixes de l’Índia. Tot seguit vaig entrar a formar part de l’equip de captació de fons i aliances estratègiques de Càritas Barcelona, una organització local on el seu objectiu principal és acompanyar a les persones més vulnerables, sempre des de l’escolta activa. Després de dos anys i mig, vaig entrar al món de la Salut de la mà de Vall d’Hebron. Actualment les meves tasques son:
- Definició de l’estratègia digital per captar nous socis i donants.
- Coordinació de les campanyes digitals de captació de nous socis i donants.
- Creació i coordinació del Pla de Fidelització dels socis i donants.
- Seguiment, creació i coordinació de campanyes publicitàries dins l’entorn digital.
- Gestió de les iniciatives solidàries a benefici de Vall d’Hebron.
 
Mònica Pérez i Casanovas

Institutions

Cross-departmental services

Communications Management, Corporate Strategy and Citizens Advice

Project Manager

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.