We are Vall d'Hebron

Mayte Serrat Lopez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Mayte
Serrat Lopez

Sra.
Mayte
Serrat
Lopez

Sóc fisioterapeuta i psicòloga, estudiant d'últim any de doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Tota la meva activitat assistencial, investigadora i docent està centrada en l'aplicació dels avenços en neurociència a l'abordatge biopsicosocial del dolor crònic i la teràpia d'activitats a la natura. Responsable de la teràpia grupal multicomponent de la Unitat d'Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central de l'Hospital Vall d'Hebron.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Rheumatology
Location
Curriculum

Currículum

Sóc la responsable de la teràpia grupal multicomponent de la Unitat d'Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central (USSC) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron basada en educació en neurociència del dolor, exercici terapèutic (com marxa nòrdica), teràpia cognitiu-conductual i mindfulness.

Compagino la meva activitat assistencial a la USSC amb dues de les meves grans passions, la docent, com a professora-associada al Departament de Psicologia Bàsica de la UAB i sent la coordinadora del màster universitari en osteopatia de les Escoles Universitàries Gimbernat (EUG-UAB), i la investigadora, sent el 2020 el meu últim any com a doctoranda, on el tema de la meva investigació és la teràpia multicomponent realitzada a la naturalesa per a persones amb Fibromiàlgia.

A més de Fisioterapeuta i Psicòloga General Sanitària, sóc, entre altres postgraus i formació especialitzada en diferents àmbits de la salut i de l'esport, màster en fisioteràpia de l'esport i readaptació a l'activitat física i màster universitari en osteopatia per les EUG-UAB.

També sóc tècnic esportiu de muntanya i alpinista. La meva passió per la muntanya m'ha portat a fer cims de més de 7000 m arreu del món. Una apassionada del viure i experimentar.

La meva vocació és la pràctica clínica i la meva passió, la investigació i la docència. M'encanta treballar en equip amb l'autèntic convenciment que els equips interdisciplinaris són absolutament necessaris per a oferir una millor pràctica clínica assistencial, docent i investigadora i que hem de treballar tots junts per aconseguir un canvi de paradigma en el tractament de les SSC i per extensió a tot dolor crònic/complex.

Altres institucions

Altres institucions amb les quals està vinculat

  • Membre del Programa assistencial d’Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central de l’Institut Català de la Salut (PADEICS)
  • Professora-associada UAB (Universitat Autònoma de Bacelona)
  • Coordinadora del Màster Universitari en Osteopatia EUG-UAB (Escoles Universitàries Gimbernat)
  • Tresorera del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC)
  
Related professionals
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dra. Josefina
Cortés Hernández
Dra. Maria
Pascual Pastor
Dra. Helena
Borrell Paños
Dra. Maria
López Lasanta
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Dra. Mª Alba
Erra Duran
Sra. Marta
Muste Diaz
Dr. Gustavo
Añez Sturchio
Researcher
Immunomediated Diseases and Innovative Therapies, Systemic Diseases
Dra. Mireia
Barceló Bru
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Dr. Juan Jose
de Agustin de Oro
Dr. Ramon
Sanmartín Sentañes