Dr. Maria Luiza De Souza Galvão

Institutions of which it is part

General Hospital

Pneumology

Sóc pneumòloga i em dedico al diagnòstic, tractament, control i recerca de la tuberculosi (TB) des de 1998. Sóc la Coordinadora de la Unitat de TB Vall d'Hebron-Drassanes i també la responsable de la consulta de TB del Servei de Pneumologia. Organitzo cursos de TB i sóc la Coordinadora del Grup de Micobacteris de la Societat Catalana de Pneumologia. He realitzat Màsters en Gestió Clínica i Lideratge i segueixo formació continuada assistint a cursos i congressos nacionals i internacionals.

Curriculum

Vaig fer la residència de pneumologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. En acabar vaig tenir l'oportunitat de començar a treballar de seguida al Dispensari de Tuberculosi del Dr. Lluís Sayé, que posteriorment es va traslladar a l'edifici del CAP Drassanes i que l'any 2013 va ser adscrit a l'Hospital Vall d'Hebron. Des de l'any 2010 sóc la Coordinadora de la Unitat de TB.
Al llarg d'aquests anys he organitzat diversos cursos de formació en TB, he participat com a ponent i moderadora en molts congressos nacionals i internacionals i he participat en la publicació de més de 30 articles en revistes indexades. Sóc professora del Màster de TB de la Universitat Oberta de Catalunya.
El nostre grup va ser pioner en la utilització del quantiferon i el TSpot .TB a España i la meva tesi doctoral va ser sobre "Aplicabilitat clínica de les tècniques de detecció in vitro de l'interferó gamma en la infecció i la malaltia tuberculosa".
Coordino el Grup de Micobacteris de la Societat Catalana de Pneumologia amb especial interés en les malalties per micobacteris no tuberculosos, la infecció tuberculosa latent i la TB en general.
Maria Luiza De Souza Galvão

Institutions

General Hospital

Pneumology

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.