Sra. Laura Yague Velasco

Institutions of which it is part

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Physical Medicine and Rehabilitation

Nursing Supervisor

Infermera i fisioterapeuta, des de 2014 sóc Supervisora de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional a Vall d'Hebron. Sóc una persona amb valors molt arrelats del sentit de la responsabilitat, compromís, dedicació i perseverança en el treball. Confio en el treball en equip per ser més resolutius, competents, augmentar la pertinència i ajudar a fer més fàcil i gaudir cada projecte. Sóc metòdica i m'agrada planificar les meves activitats per aconseguir els objectius. Treballar amb il·lusió i entusiasme ens ajuda a créixer com a professionals i ser mes competents per vetllar per la salut del pacient, el centre de totes les nostres intervencions.

Curriculum

La meva experiència laboral té tres etapes rellevants:
- Com a Diplomada en Infermeria a l'Escola Universitària d'Infermeria "Prínceps d'Espanya" (1988-1991) on vaig exercir com a infermera assistencial a l'Hospital de Bellvitge a la Unitat de Cirurgia Cardíaca (1991-1993), Cirurgia Digestiva ”Trasplantament Hepàtic” (1994-1999) així com d'infermera de corre torns (1999-2002) en les unitats de Medicina interna, Malalties Infeccioses, Gastroenterologia i Pneumologia.
Durant aquest període vaig realitzar el Curs de Postgrau "Cures d'infermeria al Malalt Crític" i vaig ser referent d'infermera en trasplantament hepàtic presentant comunicacions a Jornades Nacionals d'Infermeria de Trasplantament Hepàtic, així com a la jornada "500 trasplantaments de fetge a Bellvitge" i una publicació a la revista Infermeria Clínica.
El 2002 vaig ocupar la plaça estatutària com a Diplomada en Infermeria en la convocatòria VH-ATS / DI-99 a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
- Com a Diplomada en Fisioteràpia a l'Escola Universitària "Gimbernat" (1993-1995) on vaig exercir com a fisioterapeuta mitjançant promoció interna a l'HUVH a la Unitat de Rehabilitació Osteoarticular (2002-2005) i a la Unitat de Rehabilitació de Cremats (2005-2011).
Durant aquest període vaig realitzar el Postgrau en Pediatria a la Universitat Internacional de Catalunya, el Postgrau en Fisioteràpia i Regeneració de Parts Toves i el "Curs online de Cures de salut Basats en l'evidència, 3a edició".
Vaig ser referent com a fisioterapeuta en rehabilitació del pacient cremat participant com a professora en el curs de Postgrau de "Cures d'Infermeria a Persones Afectades per Cremades" (Vall d'Hebron), en el curs “Atenció Integral al Pacient Cremat” (Universitat de Girona), al seminari “Actuació del fisioterapeuta en el Pacient Cremat” (Universitat de Vic) i en el curs "Tractament Integral del Pacient Cremat" (Vall d'Hebron).
També vaig ser referent com a fisioterapeuta en Metodologia en l'elaboració dels Procediments i Protocols de l'HUVH durant 2009 al 2011 sent revisora i autora dels Procediments i Plans d'Atenció de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional de l'HUVH.
- Actualment exerceixo com a Supervisora de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional de l'HUVH des de l'octubre del 2014.
Laura Yague Velasco

Institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Physical Medicine and Rehabilitation

Nursing Supervisor

Vall Hebron Institut de Recerca

Reconstructive Surgery of the Locomotor System

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.