We are Vall d'Hebron

Katiuska Rosas Soto's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Katiuska
Rosas Soto

Dra.
Katiuska
Rosas
Soto
Sóc Llicenciada en Medicina graduada Summa Cum Laude i especialista en Neurocirurgia. Vaig realitzar Màster en Neurociència i Biologia de l'Comportament. 
 
En l'actualitat realitzant Tesi doctoral en Unitat d'Investigació de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN) de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron.
 
Treball en el Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Actualment dedicada a Neurocirurgia Pediàtrica principalment i a Patologia Licuoral en general.
Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Doctor
Paediatric Neurosurgery
Location
Curriculum

Currículum

Neurocirurgiana des del 2014.
 
Actualment, des de febrer 2020 sóc part de l'equip de Neurocirurgia de l'Hospital Vall d'Hebron, amb activitat predominant en Neurocirurgia Pediàtrica, considerada com a Servei de Referència (CSUR - NCP Complexa) pel Ministeri de Salut des de 2013.
2014-2017 Unitat de Columna d'Hospital de Zafra / Badajoz (Coordinadora de la Unitat).
2017-2020 Hospital Arnau de Vilanova.
 
Els meus camps clínics de major interès són: neurocirurgia pediàtrica, hidrocefàlies i altres alteracions de la dinàmica de l'LCR, traumatismes cerebrals, cirurgia d'espina bífida i neurooncologia. Participo en comitès clínics com: Comissió d'Atenció a l'Pacient amb Politraumatisme, Hipertensió Intracraneal Benigna, Espina Bífida, Neurooncologia Pediàtrica, Craneofacial. Formo part, pel nostre hospital, de la Xarxa Europea sobre Malalties Neurològiques Minoritàries (ERN-RND cranio).
 
Els meus indicadors generals de qualitat de la producció científica són: H-Índex: 1; Suma de citacions: 9; Articles indexats a PubMed: 4; Participació en congressos nacionals i internacionals: 23 (30 treballs presentats).
group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

  
Related professionals
Dra. Maria Antonia
Poca Pastor
Head of Section
Neurosurgery
Dra. Belén
Pérez Dueñas
Doctor
Paediatric Neurology
Lead Researcher
Neurosciences
Paediatric Neurology
Dra. Ana
Felipe Ruicián
Doctor
Paediatric Neurology