Dra. Andrea Pluma Sanjurjo

Institutions of which it is part

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Rheumatology

Doctor

Sóc metgessa adjunta del Servei de Reumatologia i desenvolupo la meva activitat com a responsable de la Consulta Monogràfica d’Embaràs i Malalties Reumàtiques. Aquesta consulta centra l’atenció en el període preconcepcional, la gestació, el postpart i la lactància de les nostres pacients i treballem de forma conjunta amb la Unitat d’Alt Risc Obstètric. Així mateix, formo part de l’equip de professionals de la Unitat d’Artritis Inflamatòries Cròniques, concretament em centro en l’Artritis Reumatoide. Finalment, sóc la Coordinadora de les Teràpies Biològiques del nostre servei.

Curriculum

Sóc llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig realitzar la meva formació com especialista en Reumatologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Durant la meva formació com a especialista vaig fer dues estades per completar la meva formació en l’àrea d’Embaràs i Malalties Reumàtiques. La primera a la “Unidad de Enfermedades Sistémicas y Embarazo” de l’Hospital Universitario de Basurto i posteriorment a “Pregnancy and Rheumatic Diseases Unit” a Inselspital Bern University.
Actualment formo part del Grup de Recerca de Reumatologia (GRR_VHIR) i participo en diversos projectes d’investigació centrats en les dues àrees on desenvolupo la meva tasca habitual: l’Embaràs en les Malalties Reumàtiques i per altra banda les Artritis Infamatòries Cròniques. 
Sóc membre de la Sociedad Española de Reumatología i de la Societat Catalana de Reumatologia. En aquesta última formo part del grup de treball FEM_Cat (centrat en l’estudi de l’Embaràs i les Malalties Reumàtiques) on he desenvolupat les tasques de Secretària i posteriorment de Coordinadora.
Així mateix, mantinc la meva formació continuada assistint a cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals. 
En relació a la docència, participo i formo part del comitè organitzador de cursos de formació en l’àrea de l’Embaràs en les Malalties Reumàtiques. 
Andrea Pluma Sanjurjo

Institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Rheumatology

Doctor

Vall Hebron Institut de Recerca

Predoctoral researcher

Rheumatology

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.