#MésQueUnaRosa, la campanya triplement solidària de Vall d’Hebron per a un Sant Jordi molt especial

Gràcies a la iniciativa #MésQueUnaRosa el proper 23 d’abril repartirem roses solidàries entre els i les pacients de Vall d’Hebron. Així aconseguirem que tots ells i elles visquin un Sant Jordi únic!

26/03/2024

Aquest Sant Jordi, regala més que una rosa als pacients de Vall d’Hebron. A més, estaràs col·laborant a fer un hospital més amable, regalant un impuls a la recerca i donant suport a Arrels Fundació, que ha fet a mà aquestes roses triplement solidàries. Gràcies a la iniciativa #MésQueUnaRosa el proper 23 d’abril repartirem roses solidàries entre els i les pacients de Vall d’Hebron. Així aconseguirem que tots ells i elles visquin un Sant Jordi únic!

La Diada de Sant Jordi és un dia molt especial. Els carrers s’omplen de famílies, amics, parelles... que gaudeixen d’un ambient festiu, que es regalen roses i llibres, que comparteixen una jornada festiva i emotiva. I volem que aquest Sant Jordi sigui també inoblidable per als i les pacients de Vall d’Hebron. Posem en marxa la campanya solidària #MésQueUnaRosa, que farà possible que els i les pacients de Vall d’Hebron rebin roses solidàries el dia 23 d’abril.

Solidàries? Sí. I triplement solidàries. Perquè fent un donatiu al web www.vallhebron.com/santjordi tothom pot fer arribar roses als pacients i col·laborar amb Vall d’Hebron. Amb aquest petit gest, col·labores amb el programa 'Hospital Amable' de Vall d'Hebron, que fa possible projectes d’humanització i innovació per millorar el benestar emocional dels nostres pacients, projectes que afavoreixen que la seva estada hospitalària sigui una experiència més amable i acollidora. Alhora, amb aquest donatiu fas que la recerca avanci per trobar solucions a malalties que actualment no tenen cura i millorar els tractaments actuals gràcies a la investigació. I a més a més, aquest any, les roses que rebran els pacients estan fetes a mà, una per una, gràcies a una col·laboració amb Arrels Fundació, una entitat social que atén les persones sense llar a la ciutat de Barcelona. Així doncs, regalant una rosa als pacients de Vall d’Hebron, fas un gest triplement solidari. Aquest any, regala #MésqueunaRosa.

Com participar en aquesta iniciativa? Molt fàcil. Entra al web www.vallhebron.com/santjordi, on podràs fer el donatiu que permetrà que pacients com la Teresa, la Nialó i l’Ian rebin una rosa el dia de Sant Jordi. Pots regalar tantes roses com vulguis. Cada rosa compta per fer avançar la recerca, construir entre tots i totes un hospital més amable i portar somriures als pacients de Vall d’Hebron! Posa el teu granet de sorra clicant aquí.

Gràcies a la iniciativa #MesQueUnaRosa el proper 23 d’abril repartirem roses solidàries entre els i les pacients de Vall d’Hebron. Així aconseguirem que tots ells i elles visquin un Sant Jordi únic!

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.