El Dr. Josep Tabernero, nomenat membre distingit de la Societat Americana d'Oncologia Clínica

És un reconeixement als seus esforços en benefici de la Societat Americana d'Oncologia Clínica, les seves importants contribucions a l'especialitat d'oncologia i la seva extraordinària dedicació per a millorar els resultats dels pacients amb càncer.

22/02/2024

El Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d’Oncologia Mèdica del Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), ha estat guardonat com a membre distingit de la Societat Americana d'Oncologia Clínica (FASCO) en reconeixement als seus esforços en benefici de la Societat Americana d'Oncologia Clínica (ASCO), les seves importants contribucions a l'especialitat d'oncologia i la seva extraordinària dedicació per a millorar els resultats dels pacients amb càncer.

Estrenada el 2007 i anteriorment anomenada ASCO Statesman Award, la distinció FASCO honora els membres d'ASCO pel seu excel·lent servei i compromís amb la societat, i va ser dissenyada per honorar els membres i voluntaris més devots d'ASCO per encoratjar més membres a involucrar-se en els seus programes i activitats.

“Estic molt content i agraït d'haver estat nomenat com a FASCO. Contribuir als enormes esforços de les societats líders en oncologia, inclosa ASCO, és un veritable privilegi, ja que col·lectivament volem fer avançar la ciència del càncer i l'oncologia de precisió en benefici dels nostres pacients”, ha  afirmat el Dr. Josep Tabernero.

Aquesta distinció s'atorga als membres d'ASCO que han acumulat 100 punts o més pel seu servei voluntari a ASCO i el seu afiliat filantròpic, Conquer Cancer, la Fundació ASCO. Com a nou guanyador de FASCO, el Dr. Tabernero serà reconegut a la sessió d'obertura de la reunió anual d'ASCO 2024 el dissabte 1 de juny, de 09:30 ha 12:00 h, N Hall B1 al Centre de Convencions McCormick Place a Chicago, Illinois, juntament amb la resta de les persones que han obtingut la designació FASCO aquest any.

Aquesta distinció s'atorga als membres d'ASCO que han acumulat 100 punts o més pel seu servei voluntari a ASCO.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.