Vall d’Hebron, el centre mèdic amb la marca més forta de l’Estat segons 'Brand Finance'

El nostre hospital ha augmentat enguany 1,6 punts la seva fortalesa de marca fins als 63,5 punts sobre 100, de forma que es col·loca com el millor valorat i un dels dos únics de l'Estat entre els 100 primers

31/01/2024

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el Centre Mèdic Acadèmic (CMA) amb la marca més forta de l’Estat segons el darrer informe AMC Hospitals 250 edició 2024 de la consultora independent Brand Finance. Vall d'Hebron ocupa la posició 78, i és el primer de l'Estat per davant de l'Hospital General Universitario Gregorio Marañón, situat a la 96a posició. Són els dos únics hospitals de l'Estat entre els 100 primers d'una classificació que encapçala la nord-americana Mayo Clinic Health System, la marca més sòlida del sector amb una fortalesa de marca de 86,9 sobre cent.

Vall d’Hebron ha augmentat enguany 1,6 punts la seva fortalesa de marca com a Centre Mèdic Acadèmic, fins als 63,5 punts sobre 100. Segons l’estudi de Brand Finance, les percepcions de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron han millorat en mètriques com ‘Adopta els darrers tractaments o tecnologies mèdiques’ o ‘Reputació del tracte al pacient’. El seu creixement de 2024 ha estat principalment gràcies a les bones puntuacions obtingudes al pilar ‘cures’.

“D’acord amb els estudis realitzats amb professionals sanitaris a nivell mundial, Barcelona i Madrid pugen amb força en el rànquing dels hospitals universitaris més forts del món, on la innovació i la reputació són palanques clau de creixement”, destaca Pilar Alonso Ulloa, Managing Director Ibèria i Sud-amèrica de Brand Finance.

Brand Finance analitza anualment més de 6.000 de les marques més importants del món i les classifica en funció del seu posicionament. Per segon any consecutiu, la consultora ha realitzat l’informe sobre Centres Mèdics Acadèmics, on destaca que set dels deu primers llocs l'ocupen centres amb seu als Estats Units.

Les percepcions de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron han millorat en mètriques com ‘Adopta els darrers tractaments o tecnologies mèdiques’ o ‘Reputació del tracte al pacient’.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.