Vall d’Hebron celebra l’acte d’entrega dels premis Best in Class 2022

Els Premis Best in Class reconeixen els millors serveis i unitats de l’Estat, tant públics com privats, que busquen l’excel·lència en l’atenció que presten als seus pacients.

26/06/2023

La darrera edició dels premis Best in Class de Gaceta (BIC) Médica han distingit Vall d’Hebron en quatre categories: a la millor Unitat de Cefalees, la millor atenció al pacient amb esclerosi múltiple, el millor Servei de Farmàcia Oncohematològica i el premi investigació en oncologia en atenció al pacient, a més d’una menció d’honor al programa de teràpia CAR-T. Avui, Vall d’Hebron ha celebrat l’acte d’entrega dels guardons, que ha comptat amb la intervenció del Dr. Albert Salazar, gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que ha felicitat els guardonats. Els Premis Best in Class, que organitza Gaceta Médica juntament amb la Càtedra d’Innovació i Gestió Sanitària de la Universitat Rei Juan Carlos, reconeixen els millors serveis i unitats de l’Estat, tant públics com privats, que busquen l’excel·lència en l’atenció que presten als seus pacients. La seva concessió es basa en la puntuació obtinguda pels candidats amb l’Índex de Qualitat en Atenció al Pacient (IQAP), que s’obté a partir dels qüestionaris revisats per les societats científiques i que completen els centres, en els quals detallen els procediments que segueixen de manera rigorosa.

La Dra. Mª Josep Carreras, cap de la Unitat de Farmàcia Oncohematològica de l’Hospital Vall d’Hebron i cap del grup de Farmàcia Bàsica, Translacional i Clínica del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) ha recollit avui els Premis Best in Class, acompanyada per Eva Lozano, supervisora d’infermeria del Servei de Farmàcia de Vall d’Hebron. La concessió dels premis BIC va suposar “un important exercici de reflexió dels processos actualment implantats, i de detecció de millores, donat l’elevat nivell de qualitat i considerats referents en el nostre entorn”, va destacar la Dra. Maria Josep Carreras en saber que la Unitat de Farmàcia Oncohematològica, formada per farmacèutics hospitalaris amb un elevat nivell d'especialització, havia obtingut el guardó.

La Dra. Mar Tintoré, del Servei de Neurologia de Vall d'Hebron, investigadora principal del Grup de Recerca en Neuroimmunologia Clínica del VHIR i coordinadora assistencial del CEMCAT ha recollit el premi acompanyat de Miguel Ángel Robles, infermer clínic del CEMCAT i investigador principal del grup de recerca multidisciplinari d’infermeria del VHIR. La concessió del premi Best in Class coincideix amb el desè aniversari del CEMCAT, on treballen professionals especialitzats en diferents àrees de forma coordinada per optimitzar el tractament i acompanyament dels pacients amb esclerosi múltiple.

El Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Vall d'Hebron i director del VHIO va recollir el premi Best in Class acompanyat d’Alba Silverio Pons, infermera d’Assaig Clínics del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO). Any rere any, el Servei d’Oncologia de Vall d’Hebron revalida aquest guardó, un indicador de què s’estan fent les coses bé. A més, recentment Vall d’Hebron ha estat acreditat per l’Organització d’Instituts Europeus del Càncer (OECI) com a centre integral d’atenció oncològica (Comprehensive Cancer Centre), després d’una exhaustiva avaluació externa en l’assistència multidisciplinària als pacients oncològics, recerca, prevenció, innovació assistencial i formació dels professionals.


La Dra. Patricia Pozo-Rosich, cap de Secció del Servei de Neurologia, cap de la Unitat de Cefalea de Vall d’Hebron, Directora del Migraine Adaptive Brain Center i Cap del Grup de Cefalea i Dolor Neurològic del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) ha recollit el premi BIC acompanyada d’ Eulàlia Giné, supervisora de la Unitat de Cefalea de l’Hospital Vall d’Hebron i investigadora del grup de Cefalea i Dolor Neurològic del VHIR. “Hospitals com el nostre donen una assistència de qualitat als pacients que pateixen migranya i altres cefalees primàries i secundàries refractàries. La migranya, en concret, és la malaltia neurològica més discapacitant, i afecta més en els anys més productius de la vida”, va reflexionar la Dra. Patricia Pozo-Rosich.


Ja per acabar, El Dr. Pere Barba, metge del Servei d’Hematologia de Vall d’Hebron i coordinador del programa de teràpia CART va recollir la menció d’honor als Premis Best in Class pel programa de teràpia CART de Vall d'Hebron, acompanyat de la infermera Mercedes Valentín. El Dr. Antonio Roman, director assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, ha estat l’encarregat de cloure l’acte.

Avui, Vall d’Hebron ha celebrat l’acte d’entrega dels guardons, que ha comptat amb la intervenció del Dr. Albert Salazar, gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que ha felicitat els guardonats.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.