Neix ‘Vall d’Hebron Podcast’

Vall d’Hebron estrena nou projecte sonor per divulgar temes de salut i ciència, de manera propera i entretinguda, amb els nostres professionals.

15/05/2023

Vall d’Hebron suma als seus canals de divulgació el ‘Vall d’Hebron Podcast’, informació sobre salut i ciència de primera mà. Un canal de podcast propi, un format que ens permetrà arribar a més persones per tal de fer divulgació de temes de salut, un dels pilars de la nostra raó de ser.

A Vall d’Hebron Podcast trobaràs seccions com 'Salut en sintonia', amb capítols de 5 a 15 minuts on els professionals de Vall d'Hebron explicaran amb un caràcter divulgatiu consells de salut i malalties. Els capítols detallen el tractament, el diagnòstic, la prevenció i dades rellevants i curioses, entre altres apartats, de malalties com la migranya o consells de salut sobre la febre en nens.

A més, al Vall d’Hebron Podcast podràs trobar contingut fruit de la col·laboració dels nostres professionals amb altres institucions en temes d’assistència i recerca. En breu estarà disponible un butlletí sonor setmanal amb les notícies més destacades del campus, que s’emetrà els divendres.

Properament, anirem incorporant noves seccions, com entrevistes amb professionals del nostre Campus, a través de les quals ens explicaran les seves experiències i compartiran reflexions. Aquest nou canal serà produït per la Direcció de Comunicació o en col·laboració amb altres entitats.

No et perdis tots els continguts de Vall d’Hebron Podcast, que podràs trobar a la nostra web i a les plataformes d’Spotify, Amazon, Google Podcast i Apple Podcast.

Comença a descobrir el nostre nou projecte: https://www.vallhebron.com/actualitat/podcast

No et perdis tots els continguts de Podcast Vall d’Hebron, que podràs trobar a la nostra web i a les plataformes d’Spotify, Amazon Music, Google Podcast i Apple Podcast.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.