La Dra. Concepció Gómez Gavara, de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantaments, nou membre del Comitè d'Avantguarda de Trasplantaments de la UEMS

La UEMS és l’organització degana a Europa de metges especialistes i involucra joves cirurgians per avançar en assistència i tècnica

02/02/2023

La Dra. Concepción Gómez Gavara, cirurgiana del Servei de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantaments de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora del Grup de Cirurgia Hepato-bilio-pancreàtica (HBP) i Trasplantament hepàtic del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha estat escollida membre del Comitè d'Avantguarda de la Divisió de Trasplantaments de la Unió Europea de Metges Especialistes (UEMS), després de superar un procés amb joves candidats amb molt talent. La UEMS és l’organització de metges degana d’Europa i representa prop d’1,7 facultatius. Fundada l’any 1958, funciona com una xarxa d’intercanvi i generació de coneixement entre més de 50 especialitats mèdiques. Un dels papers de la Dra. Concepción Gómez Gavara a la UEMS és fer divulgació i compartir idees per involucrar els cirurgians joves en la Divisió de Trasplantaments. La filosofia de la UEMS beu de les característiques que fan més humans als homes, la seva empatia, l’altruisme i la capacitat de cooperar. 


“És un privilegi poder formar part d’aquest grup”, reconeix la Dra. Concepción Gómez Gavara. “Aquest nomenament és una oportunitat per intercanviar coneixements i experiències entre els joves trasplantadors europeus i per fer divulgació sobre el que fem a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron”, reflexiona. 


La Dra. Concepción Gómez Gavara es va especialitzar en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu després de realitzar la seva formació com a resident a l’Hospital Universitari La Fe de València. Posteriorment, es va especialitzar en Cirurgia Hepatobiliopancreàtiques i del trasplantament i s’ha format en centres estrangers, com el francès Hôpital Henri Mondor, l’Hospital Universitari de Virginia (EUA) o Hôpital Cantonal de Ginebra (Suïssa), en tècniques de cirurgia mínimament invasiva hepatobiliopancreàtica i en el trasplantament, com la cirurgia laparoscòpica i robòtica. L’any 2018, va presentar la seva tesi doctoral amb reconeixement internacional: “Eficàcia de N-acetilcisteïna en el líquid de preservació durant el trasplantament hepàtic”. I l’any següent, el 2919, va obtenir el títol en “Advances Training in Hepatobiliary and Pancreatic Surgery”, a l’Hospital Ageo Central General de Tòquio (Japó). 
 

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.