Curs online de Diagnòstic Microscòpic de Malària

 Cursos
27/02/2023 to 26/03/2023
27/02/2023 -- From 09:00h to 09:00h
Addressed to : Microbiòlegs, residents de microbiologia o altres especialitats relacionades, infermers, tècnics de laboratori.
Organize :
Unitat de Parasitologia i Salut Internacional Vall d'Hebron-Drassanes. Servei de Microbiologia. Hospital Universitari Vall d’Hebron. PROSICS-Barcelona (Programa de Salut Internacional de l'Institut Català de la Salut).
Modality: Online

Mes Informació i inscripcions

Mes Informació i inscripcions
Share it:

El Curs de diagnòstic microscòpic de malària Vall d´Hebron-Drassanes té com a objectiu la capacitació de personal de laboratori i altres professionals de la salut en el diagnòstic de la malària mitjançant l'observació d'imatges microscòpiques i la realització d'activitats interactives. 

El gold-standard del diagnòstic de malària continua sent l'observació del paràsit en preparacions de sang tenyides amb la tinció de Giemsa. No obstant això, els coneixements i l'experiència de l'observador són determinants per a fer un diagnòstic correcte. La diferència en la morfologia de les formes del paràsit en les diferents fases del cicle hemàtic, així com les característiques diferencials entre espècies de Plasmodium sp dificulten el seu reconeixement. Aquest curs neix fruit de diverses peticions de formació en professionals de laboratori en l'examen microscòpic de la malària, que permeti millorar el seu diagnòstic.

El curs té una estructura virtual, amb activitats interactives basades íntegrament en imatges microscòpiques reals. Presenta un format poc habitual en la formació de diagnòstic microscòpic i és totalment interactiu.

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.