Sota el lema “Fem un hospital més humà”, Vall d’Hebron aposta per fer un hospital més amable, càlid i empàtic

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron engega una sèrie d’accions a partir del nou decàleg d’humanització per fomentar encara més l’empatia i el respecte dels professionals cap als pacients i persones del seu entorn.

13/12/2022

“Hola. Presenta’t, adreça’t a les persones pel seu nom, tingues cura de la comunicació verbal i no verbal”. Aquest és la primera recomanació del nou decàleg d’humanització de Vall d’Hebron per fer entre tots i totes les professionals un hospital més amable, càlid i acollidor. El decàleg d’humanització és l’espina dorsal del Pla d’humanització 2021-2025 de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, un projecte vertebrat per a un conjunt d’accions que s’estan realitzant i que es fan visibles amb aquesta campanya. Així, Vall d’Hebron aposta des de fa temps per ser un hospital més humà i avança en el seu compromís amb la creació de la Comissió d'Humanització el desembre de 2019 i l’aprovació del Pla d'humanització.

Humanitzar l’assistència hospitalària és adaptar-nos a les necessitats dels i les pacients i de la seva família i afavorir l’atenció integral i individualitzada, que respecti les diversitats.

El decàleg d'humanització

El decàleg d'humanització, amb el lema "Fem un hospital més humà", dona el tret de sortida a un camí que, amb la complicitat i el compromís de tots i totes les professionals com a agents actius, vol aconseguir un hospital encara més humà. Consta de deu recomanacions per a tots els perfils professionals, un per a cada lletra de la paraula “humanitzar”. L’objectiu és animar els i les professionals a millorar l’empatia i el respecte entre persones que cuiden persones.

 

Humanitzar l’assistència hospitalària és adaptar-nos a les necessitats dels i les pacients i de la seva família i afavorir l’atenció integral i individualitzada, que respecti les diversitats

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.