Sota el lema “Fem un hospital més humà”, Vall d’Hebron aposta per fer un hospital més amable, càlid i empàtic

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron engega una sèrie d’accions a partir del nou decàleg d’humanització per fomentar encara més l’empatia i el respecte dels professionals cap als pacients i persones del seu entorn.

13/12/2022

“Hola. Presenta’t, adreça’t a les persones pel seu nom, tingues cura de la comunicació verbal i no verbal”. Aquest és la primera recomanació del nou decàleg d’humanització de Vall d’Hebron per fer entre tots i totes les professionals un hospital més amable, càlid i acollidor. El decàleg d’humanització és l’espina dorsal del Pla d’humanització 2021-2025 de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, un projecte vertebrat per a un conjunt d’accions que s’estan realitzant i que es fan visibles amb aquesta campanya. Així, Vall d’Hebron aposta des de fa temps per ser un hospital més humà i avança en el seu compromís amb la creació de la Comissió d'Humanització el desembre de 2019 i l’aprovació del Pla d'humanització.

Humanitzar l’assistència hospitalària és adaptar-nos a les necessitats dels i les pacients i de la seva família i afavorir l’atenció integral i individualitzada, que respecti les diversitats.

El decàleg d'humanització

El decàleg d'humanització, amb el lema "Fem un hospital més humà", dona el tret de sortida a un camí que, amb la complicitat i el compromís de tots i totes les professionals com a agents actius, vol aconseguir un hospital encara més humà. Consta de deu recomanacions per a tots els perfils professionals, un per a cada lletra de la paraula “humanitzar”. L’objectiu és animar els i les professionals a millorar l’empatia i el respecte entre persones que cuiden persones.

 

Humanitzar l’assistència hospitalària és adaptar-nos a les necessitats dels i les pacients i de la seva família i afavorir l’atenció integral i individualitzada, que respecti les diversitats

Compártelo:

Notícies relacionades

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.