Celebrem el Nadal a Vall d’Hebron

L’Hospital s’engalana per donar la benvinguda a les festes i organitza diferents activitats gràcies als seus professionals i la col·laboració d’associacions i voluntaris. 

05/12/2022

Nadal és a tocar i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ja ha començat a guarnir-se per donar la benvinguda a les festes. Tres grans arbres de Nadal decoren els vestíbuls de l’Hospital General, l’Hospital Infantil i de la Dona i l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Els ornaments han estat un regal de l’associació Més X tu.

Els nens, nenes i adolescents ja poden enviar les cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient a través de les bústies habilitades a les diferents plantes. Les bústies són una contribució d’ACA Taxonera.

A més, l’equip de professionals de Vall d’Hebron, amb la col·laboració d’associacions i voluntaris, han organitzat tot un seguit d’activitats perquè els pacients que han de passar ingressats aquestes festes gaudeixin del millor Nadal possible. 

Entitats com Afanoc (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) ajudaran a decorar el Servei d’Oncologia Pediàtrica de Vall d’Hebron, mentre que l’Escola Frederic Mistral, que el Nadal passat va convertir l’Hospital Infantil en la nit estelada de Vincent van Gogh amb estels realitzats pels seus alumnes, i la Fundació Small contribuiran a guarnir la resta de plantes. El Tió de Nadal cagarà regals el 21 de desembre a l’Hospital Infantil amb l’ajut de Papallassos, però també estarà present en algunes plantes d’adults, com ara a la quarta planta de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Així mateix, el 21 de desembre tindrà lloc el Concert de Nadal Maria Canals, que es farà amb un piano que estarà al vestíbul de l'Hospital Infantil i de la Dona. Els Reis Mags no fallaran als més petits, però tampoc als grans: els regals arribaran també pacients adults ( pacients hospitalitzats) , gràcies a la col·laboració de La Nau. 

El 16 de desembre, la Fundació Hospitalitat organitzarà tallers de treballs manuals a l’Hospital Infantil. El 23 de desembre, el dia d’abans de la Nit de Nadal, el Pare Noel arribarà a Vall d’Hebron amb el tradicional descens per la façana de l’Hospital de la Dona, com va començar a fer el 2017 gràcies a l’empresa Accés Vertical, experts en treballs d’altura. El Pare Noel també ens felicitarà les festes amb un vídeo retransmès a les  pantalles de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Aquell mateix dia, el vestíbul de l’Hospital Infantil acollirà un concert de nadales per part de l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals. Tots els nens i nenes rebran regals de Nadal i un nino amigurumi gràcies a Llanetes amb companyia, que fa ninos per als nens i nenes malalts que estan ingressats als hospitals. Els Reis Mags posaran el punt final a les festes a l’Hospital Infantil el 6 de gener al matí i també n’hi haurà un esmorzar, gentilesa d’ARCASA. 

L’equip de professionals de Vall d’Hebron, amb la col·laboració d’associacions i voluntaris, han organitzat tot un seguit d’activitats perquè els pacients que han de passar ingressats aquestes festes gaudeixin del millor Nadal possible.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.