Webinars en Salut Mental "Nous reptes en l'abordatge psicològic de l'obesitat"

 
  Activitat Online —
27/01/2022
27/01/2022 -- From 15:00h to 16:00h
Organize :
Recerca Vall d'Hebron
Modality: Presencial
Share it:

No és gens fàcil conviure amb l’obesitat i les persones amb excés de pes ho saben molt bé. Amb freqüència quan vénen a la consulta ens expliquen que han intentat fer gairebé tot: dietes miracle, apuntar-se al gimnàs, etc., però després de certs èxits inicials tornen a la casella de sortida al cap de poc temps. Això és normal: canviar els nostres hàbits costa i mantenir aquests canvis suposa un esforç addicional. Tot i això, totes les persones tenim al nostre interior motivació per superar reptes i la nostra tasca com a professionals és evocar aquesta motivació i empoderar la persona. A la presentació parlarem de com l'obesitat és una entitat complexa que requereix una atenció multidisciplinària i com l'entrevista motivacional, un estil d'atenció centrat en la persona, pot ajudar-la a canviar els estils de vida no saludables associats amb freqüència a l'obesitat. Finalment, presentarem un projecte de recerca que estem duent a terme on l'entrevista motivacional és utilitzada en un entorn de realitat virtual que permet que la persona es pugui veure a si mateixa amb el canvi fet realitat.

Webinar a càrrec de la Dra. Pilar Lusilla, del Grup de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions i Dra. Andreea Ciudin, del Grup de Diabetis i Metabolisme de Recerca Vall d'Hebron
Moderadora: Dra. Mar Baz, de la Unitat de Psiquiatria de la Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus

Inscriu-t'hi

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.